tweeoogreflex.nl

Naar Rolleigrafie: Fotografie met de Rollei

© 2023 Ferdi Stutterheim

Thuis > Contactformulier

Contact met de beheerder

Het contactformulier

Wij publiceren e-mailadressen niet langer op de website. Gebruik a.u.b. dit formulier voor contact met de beheerder. De tekst en gegevens die u hier onder invult en die aan ons worden verzonden, blijven enige tijd opgeslagen op de mailserver(s) die wij gebruiken en op diverse apparaten die wij gebruiken voor mailverkeer. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor contact met de afzender. De betrokken mails worden binnen 3 jaar na het laatste contact gewist.

Taxaties, verkoop, reparaties en onderhoud

Met enige regelmaat word ik gevraagd een Rolleiflex camera te taxeren, welke camera’s ik in de verkoop heb en soms om iemands Rolleiflex te repareren. Om met dat laatste te beginnen, wanneer ik iets uit elkaar haal, krijg ik het meestal niet meer in elkaar en in ieder geval houd ik een flink aantal onderdelen over. Ik hoop dat dit potentiële opdrachtgevers voldoende afschrikt om mij daar voor te benaderen. Ik zit niet in de handel en ik houd de prijzen ook niet bij. Ook voor deze zaken is het niet zinvol contact op te nemen. Om snel een indruk te krijgen van de waarde van een Rolleiflex verwijs ik meestal naar deze website:

Rolleiflex TLR Camera Price & Information Guide van Dan Colluci.

De cijfers zijn wel voornamelijk gebaseerd op de (grote) Amerikaanse markt en kunnen dus hier wel wat anders uitvallen.

Procedure

Het script dat het onderstaande formulier verstuurt, controleert of de verplichte velden zijn ingevuld en of e-mailadres en de naam van een opgegeven website voldoen aan de vereiste vorm. Het invullen van een website is niet verplicht, maar alleen een volledige naam, inclusief http(s)://, wordt doorgezonden. Het script signaleert eventuele fouten. Als alles in orde is volgt na het klikken op de verzendknop een bevestiging.

2.8 FX
Naamplaat.

De namen van de verplichte velden zijn vet gedrukt.Niet verplicht, maar alleen een volledige URL (http://.......) wordt meegezonden.